© 2024 Disney/Pixar. All Rights Reserved.

Elokuva-arvio: Inside Out – mielen sopukoissa 2

Oliver, 12, katsoi Inside Out – mielen sopukoissa 2 ja piti erityisen paljon elokuvan väreistä ja rytmistä. Teini-iän tunteet tuntuivat vielä kaukaisilta, mutta 14-vuotiaan isosiskon käytöksessä oli paljon samaa kun elokuvan päähahmossa.

Elokuva kertoo Rileystä, joka on tullut teini-ikään ja kamppailee uusien tunteiden kanssa. Elokuva on jatkoa Inside Out – mielen sopukoissa vuodelta 2015. Elokuvassa on monta tuttua tunnehahmoa ykkösosasta, mutta sen lisäksi on neljä uutta tunnetta.

Kävin katsomassa Inside out 2 elokuvateatterissa. Pidin ensimmäisestä osasta, joten odotukset oli korkeat myös tämän elokuvan kohdalla. Pidin tästä kakkosesta vielä enemmän kun ykkösestä, koska tässä tapahtuu enemmän.

Teini-ikäisen tunteet ovat minulla vielä tulevaisuudessa, enkä tunnistanut itseäni niissä. Minulla on teini-ikäinen isosisko ja Rileyn käytös oli hyvin samanlainen kun oman siskoni. Eli oli tunteissa paljon tuttua ja sellaista käytöstä mihin törmään kotona. Hahmot olivat hienosti tehtyjä. Lempihahmoni oli ahdistus. Se oli hyvä ja erikoinen ja myös erilainen.

Elokuva oli hienosti tehty. Erityisen paljon pidin väreistä ja rytmistä. Voin suositella elokuvaa kaikille. Annan sille 3/5 tähteä.

Oliver, 12.

Elokuvan tiedot

Elokuva: Inside Out – mielen sopukoissa 2
Ikäraja: 7
Julkaisuvuosi: 2024
Ohjaaja: Kelsey Mann