Foorumit Festivaalit ja tapahtumat Animatricks-animaatiofestivaalin ilmoittautuminen käynnissä tammikuun ajan!

Kirjoitti 7. tammikuuta 2016 15.21

Kiikarissa kiinnostavin kotimainen ja ulkomainen lyhytanimaatio

ANIMATRICKSIN ELOKUVAKILPAILU -
VIELÄ EHDIT MUKAAN!

Tiedote 7.1.2016

Ilmoittautuminen Animatricks-animaatiofestivaalien elokuvakilpailuun on auki tammikuun loppuun asti! Kansainväliset lyhyet - että Uudet kotimaiset -kilpasarjoissa jaetaan voittaja-animaatioille rahapalkinto. Osallistu vuonna 2015 tekemälläsi animaatiolla tai ilmianna mielestäsi viime vuoden paras elokuva!

Kilpailuun valitut elokuvat esitetään festivaaleilla 22.–24. huhtikuuta 2016 Helsingissä. Animatricksin kilpailujen voittaja-animaatiot valitsee upea tuomaristo!

Kilpailun säännöt
Kilpailuun voi osallistua 1.1.2015 jälkeen valmistuneella alle 30-minuuttisella animaatioelokuvalla tai animoidulla musiikkivideolla, jota ei ole ennen esitetty Animatricksissa. Vähintään 70 % elokuvan kestosta täytyy olla animaatiota. Kilpailuun ei hyväksytä mukaan opetus- tai mainoselokuvia, tuotannossa olevia tai levitettyjä tv-animaatiosarjoja tai niiden yksittäisiä jaksoja. Pilotit ja muut vastaavat tuotannot käsitellään tapauskohtaisesti. Esivalintaraati valitsee kilpailuun osallistuvat tuotannot, jotka esitetään Kansainväliset lyhyet - ja Uudet kotimaiset -kilpasarjoissa festivaaleilla. Kilpailuhaku on auki 31.1.2016 saakka. Pääset mukaan kilpailuun sähköisen ilmoittautumislomakkeen kanssa. Lomake, elokuvan lähetysohjeet ja tekniset vaatimukset sekä kilpailun tarkemmat säännöt löytyvät osoitteesta http://www.animatricks.net/festivaali/kilpailu/.
Kilpailun palkinto
Festivaaliraati valitsee kilpasarjojen elokuvista vuoden kiinnostavimman kansainvälisen ja kotimaisen lyhytanimaation. Kansainvälisen sarjan voittaja saa 3000 euron palkinnon ja kotimaisen sarjan voittaja 1000 euron rahapalkinnon. Palkinnot luovutetaan elokuvien ohjaajille.

Ehdota elokuvaa
Animatricks tarjoaa vuosittain katsauksen uusiin kansainvälisiin animaatiohelmiin ja esittelee tuoretta suomalaista animaatiota. Suomalaisen animaation nettikirjastossa Animatricks Aitassa voi katsella aikaisempina vuosina palkittuja elokuvia. Mikäli mielessäsi on varma voittaja, kiinnostava kisakumppani tai animaatio, joka ansaitsee arvoisensa huomion, vinkkaa meille siitä. Ehdotuslomakkeen pääset täyttämään tästä!

Mikä Animatricks?
Suomen ainoa animaatioon keskittyvä elokuvafestivaali Animatricks on perustettu vuonna 2000. Parhaan kotimaisen lyhytanimaation palkinto on jaettu jo vuodesta 2005 alkaen. Festivaali toimii sekä keskustelufoorumina että kohtaamispaikkana animaation tekijöille, harrastajille että muuten animaatioiden maailmasta kiinnostuneille. Festivaalin järjestää animaatiokulttuurin edistämiselle omistautunut Palikka ry.

Lisätietoja ilmoittautumisesta:
films@animatricks.net
www.animatricks.net/festivaali/kilpailu
www.facebook.com/animatricks

Päivitämme sivustoamme, palvelun käytössä voi esiintyä katkoksia tai häiriöitä

Video CMS powered by ViMP (Ultimate) © 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010